Έχω γεννηθεί στο Αχίλλειο Μαγνησίας όπου επιμένω να ζω μέχρι σήμερα. Σε πολύ μικρή ηλικία, μαθητής του δημοτικού σχολείου ακόμη, ένιωθα να με έχει κατακτήσει η μουσική και ιδιαίτερα το τραγούδι.

Όλη την εβδομάδα περίμενα πότε Θα έρθει η Κυριακή για να ακούσω τις νέες κυκλοφορίες της "Κολούμπια". Τα τραγούδια γράφονταν στο μυαλό μου με το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Από το 1990 έχω μπει στην οικογένεια των οργανοποιών. Έχω κατασκευάσει και δώσει πάρα πολλά όργανα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό: Αμερική, Καναδά, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία, Αφρική σε γνωστούς και άγνωστους.

Κάποια στιγμή γνωρίζω το Κώστα Παπαδόπουλο, το μεγάλο αυτό σολίστα του μπουζουκιού, ο οποίος, αφού είδε ένα μπουζούκι μου, οχτάχορδο για την ακρίβεια, με ρώτησε πού έμαθα να φτιάχνω όργανα. Του είπα ότι είμαι αυτοδίδακτος. Μου είπε ότι ο ήχος που βγάζει αυτό το όργανο είναι ο ήχος του Ζοζέφ κι όλοι σι κατασκευαστές τον ψάχνουν.

Αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ· «δεν ξέρω αν είναι ή αν δεν είναι» του είπα, «ο ήχος του Ζοζέφ, εγώ Θέλω και προσπαθώ να φτιάχνω καλά όργανα και να έχω παντού φίλους».

Από τότε, λοιπόν, ο ήχος αυτός με χαρακτηρίζει. Είναι κομμάτι του εαυτού μου. Αυτός με χαρακτηρίζει. Οι μουσικοί, όταν τον ακούσουν, αναγνωρίζουν «τον ήχο του Σχοινά»......περισσότερα για τον δημιουργό